Translate

27 octombrie 2014

AVON HAUL C15/2014

Buna dragelor! :)

Ne apropiem cu pasi repezi de sfarsitul anului...cum s-a intamplat asta? Parca mai ieri era ianuarie si acum deja ma gandesc ca vine Craciunul!!! Plus ca vremea ma duce cu gandul la sarbatorile de iarna...ce naiba,parca nu ar fi octombrie ci decembrie! Tremur din toate incheieturile cand ies afara,dar parca nu imi vine sa scot haina din sifonier! :P

Mai sunt doar doua campanii pana la sfarsitul anului,dar pana atunci o sa va arat ce mi-am luat in campania 15.

De la o vreme sunt foarte interesata de zona din jurul ochilor,mai ales de cand am inceput sa zaresc riduri de expresie...cred ca trebuie sa nu mai rad de acum incolo...doar prin emoticoane! :P
Asa ca mi-am luat o noua crema de ochi Anew Clinical AF 33,dar care va sta inchisa pana o termin pe cealalta. M-a tentat mult pretul-doar 18 lei.


Pentru ca si crema de zi a scazut sub jumatate,am hotarat sa incerc una de la Anew. Vitale,mai exact. Pretul ei era de 29 lei,dar am avut o reducere mai mare pentru ca am avut comanda de mai multe produse Anew. :)


Si tratamentul pentru pete Clearskin se duce usor,usor. Pe acesta l-am luat cu 18 lei.


Crema de maini cu laptisor de matca! I'm in love si se vede,nu?! Crema a fost 5 lei,un pret foarte bun! ;)
True Force,spray pentru sot. Nici nu mai stau sa ma gandesc cand le comand...cred ca le iau in functie de culoare,ca de placut imi plac majoritatea...si lui,desigur! :P
Acesta a fost 13 lei. :)
Cele doua lotiuni de corp au fost de fapt trei. Una a ajuns la altcineva pana sa fac eu poza. Le-am luat in urma unei oferte din catalog(la comandarea unor produse de la anumite pagini in valoare de 75 lei,primeai un punct. Cu un punct puteai lua o lotiune de corp cu trandafiri si ciocolata sau cu cinci puncte poti lua parfumul Far Away Bella). Asa ca am profitat! :)


Esarfa ecozez am luat-o cu 5 lei in cadrul unui program motivational pentru reprezentanti. M-am gandit ca o fi ceva obisnuit,buna de folosit in perioada racoroasa,dar va spun sincer ca m-am inselat! Este aproape fular,groasa si pufoasa si adorabila! Este buna de folosit pe gerul cel mare,si cu siguranta nu o sa treaza nimic prin ea! Deja o ador,si nici macar nu am folosit-o inca! :))


Si cam asta e! :)
Campania viitoare presimt ca va fi mai productiva... :P

Ati pus ochii pe ceva campania asta? :)

Kiss! *

23 octombrie 2014

CE AM MAI TERMINAT...10

Buna dragelor! :)

Bun venit la a 10-a editie a produselor golite pana la ultima picatura...sau nu! :)
Avand in vedere ca in august a fost ultima postare de genul acesta,o sa vedeti cateva produse,dar surprinzator,cineva imi face concurenta serioasa la inlocuirea lor! :)))

Sa va arat cate spray-uri a reusit sotul meu sa termine...

... 9 spray-uri!!! O performanta uluitoare!
Pe cele Amore si Love Time le-a luat dintr-un magazin China Shop din Calarasi...asa i-a picat lui sa testeze spray-uri ieftine rau(din nou)...au fost cam 4 lei fiecare,si surprinzator,au fost destul de bune! Miroseau bine si isi pastrau aroma. ;)
Cu cele de la Oriflame nu s-a impacat deloc. Nu i-a placut ca erau de fapt antiperspirante, aveau doar o urma de miros si de fiecare data cand le folosesa,camera devenea cetoasa si inecacioasa...sunt sigura ca nu ii voi mai lua vreodata din acestea.
Cu cele de la Avon s-a inteles intotdeauna,iar STR8 e STR8-NEMURITOR! Intotdeauna mi-a placut mirosul acestei game! Si stiati ca STR8 este produs de Sarantis? Aceeasi firma produce si Bioten,asa ca nici nu putea sa iasa ceva rau! :P

Gelul de dus Harmony de la Oriflame mi-a placut mult. Densitatea a fost destul de buna pentru a produce multa spuma si pentru a nu se consuma prea repede. Si mirosul este superb si chiar se mentinea un pic,asa ca mi-a cam parut rau cand s-a terminat.
Spumantul de baie Spring Garden mirosea superb! Dar nu stiu din ce cauza ajung sa ma plictisesc cam repede de mirosul spumantelor(doar al spumantelor de la Avon se pare) si pe la jumatatea butelcutei deja astept sa mi se termine,chiar daca la inceput miroseam cu nesat aroma.


Crema pentru protectie solara am terminat-o cand am fost la plaja,nu mai aveam mult din ea,dar am folosit-o din plin...si pe fata si pe corp... :P
E o crema destul de hidratanta,fata nu mi-a facut probleme dupa o expunere de cateva ore la soare,si nici pe corp n am avut probleme cu usturimile...doar pe portiunile unde nu am ajuns sa intind crema,pentru ca am fost capoasa si am zis ca ma descurc singura cu aplicarea. :)
Lotiunea de corp de la Sano am primit-o de la un agent,si pot sa spun ca i-am multumit de cateva ori. Lotiunea e perfecta pentru vara: usoara dar hidratanta si cu un miros superb de rodie,care se pastra ceva vreme pe piele...inca suspin dupa ea! :)
Crema de maini cu laptisor de matca-uca una la activ! :))
Crema de maini Harmony a fost OK. Nu m-a impresionat prea mult,dar vara a fost buna,intra repede in piele si mirosea frumos.


Sotul a reusit sa termine si un parfum Centre Action. A fost destul de bun,mirosea frumos si de obicei acestea de barbati sunt persistente. :)
A dat Domnul sa termin si eu spray-ul On Duty! Nu mi-a placut de nici un fel! Prima data cand l-am folosit zici ca aveam zapada la subrat,si nu proteja deloc,deloc...aproape ca incepeam sa transpir imediat dupa aplicare. NU O SA-L MAI CUMPAR VREODATA!!! ;)


Acetona pe care o cumpar e din aceea ieftina. Costa cam 2-3 lei sticluta si curata foarte bine...de obicei,aceste doua marci se gasesc in preferintele mele. ;)
Am terminat si inca un tratament cu minerale. Mi-a placut asa ca e posibil sa il mai cumpar pe viitor. :)



Inca un tratament cu ulei de argan s-a dus,si se pare ca nu sunt singura care are probleme in a scoate ultimele picaturi de pe fundul sticlutei... Dya se plange se aceeasi chestie...sper ca se va lua masuri,ca e pacat sa irosim! :)
Si un balsam de buze Color Trend...deja stiti ca sunt favoritele mele,si chiar am fost un pic suparata ca am pierdut unul,chiar daca era pe jumatate consumat... :P



Mostrele primite de la Dolly Skin au fost folosite imediat. Nu pot spune prea mult despre ele,ca le-am folosit doar o data(desi mostra Good Cera ar fi mers de doua ori)...Placenta 45 era un ser pentru ten si Good Cear crema de fata. Mi-a placut totusi ca fata mea era fina si hidratata a doua zi dimineata. :)


Servetele demachiante....aceleasi! :)


Masca de fata Skin Repairing Snail pe care am comandata-o de la Dolly Skin a fost super! Am stat vreo 20 minute cu ea pe fata,timp in care sotul si copilul radeau de mine-Fantoma,fantomaaa-bine ca nu mi-au facut si poze,eu ma chinuiam sa nu rad pentru ca aveam impresia ca mi se misca masca pe fata,si mi se scurgea cate putin produs din ea pe gat,pentru ca era foarte imbibata. Dupa ce am indepartat-o(fasia de panza) mi-am simtit fata racorita,si surplusul de produs l-am masat pana a intrat in piele...nu am mai folosit crema in acea seara...si nu am simtit nevoia! Fata mea era fina si luminoasa,era placuta la atingere,si mi-am simtit fata hidratata chiar si a doua zi...plus ca nici macar nu imi lucea tenul dimineata,asa cum patesc de obicei cu orice crema(chiar si cu Bioten,desi o ador). :)
Cu siguranta as mai cumpara-o,mai ales ca nu costa decat vreo 12 lei. ;)


Si am mai scapat de cateva rujuri:
Pe cel nude l-am terminat...ar mai fi mers de cateva ori,dar mai am cateva din acestea si nu vreau sa le arunc pentru ca imi expira.
Mostra este a noului ruj Ultra Colour Bold,nuanta Rapid Rose. Nu am folosit-o pana am terminat-o pentru ca desi culoarea este absolut superba,mi se strangea in pliurile buzelor,si eu nu am patit-o cu nici un ruj pana acum. Si e chiar superba culoarea! :(


Rujul nuanta Divine Wine mi-a placut la nebunie! O nuanta de strugure destul de inchisa,care se pastra timp indelungat pe buze,desi nu e rezistent la transfer. Cred ca va intrebati de ce il arunc...pentru ca a cam depasit venerabila varsta de 4 ani,si a inceput sa miroasa cam ciudat. Asa ca ma despart de el cu cea mai mare parere de rau... :((

In schimb de urmatorul ma bucur ca scap. I-am mai dat o sansa pentru ca mi s-a parut culoarea draguta,dar colora cam greu,mai mult luceau buzele(desi nici luciul nu tinea mult),si pentru ca nu l-am mai folosit de ceva verme am zis ca e cazul sa il arunc. :)


Gata fetelor! Inca o postare kilometrica e gata,desi pe partea cu produse consumate nu pot concura inca cu Ilda-Lavender Thoughts. Sper sa ramana tot asa! :P :)))

Ati folosit vreun produs din cele prezentate mai sus? Poate aveti pareri difetite de ale mele...nu va sfiiti sa le scrieti! :)

Kiss! :*

11 octombrie 2014

NOTD: RED&BUBBLE

Buna dragelor! :)

Ce mai faceti? Eu ascult muzica noua...am stat asa mult fara calculator ca am nevoie sa ma pun la curent cu noutatile...chiar am si o preferata momentan; Elena Gheorghe- Mamma mia...imi place mult! ;)

Am zis sa va arat cum mi-am mai facut eu unghiile,avand in vedere ca dupa secole am incercat buline din nou. Si nu altfel...pe doua randuri! :))
Pozele sunt facute cu noul meu telefon Allview A5 Quad. Asa ca sunt si curioasa cum vi se par pozele...ca mie mi se par destul de bune! :)

Varfurile unghiilor va rog sa le scuzati,dar aseara eram tare obosita si am adormit pana sa se usuce unghiile de tot,si astfel mi-am "impins" un pic oja de pe varfuri,si am cateva urme pe unghia degetului mare,dar aceea nu apare in poze... :P


Si pentru ca Bianca m-a rugat sa fac un swatch al rujului Hollywood Colection,nuanta Starlet Glamour,vi-l arat mai jos.
Nuanta este un nude cu tenta aurie(cu un sclipici foarte fin in el). Din poza am crezut ca este un rosu inchis,dar l-am vazut in catalog si m-am lamurit. Nu l-am purtat pana acum decat acum,ca sa ii fac poza,si nu pare sa usuce buzele. Acum am doua aproape la fel: acesta si Sparkling Nude.


Va plac unghiile mele pictate? :)

Acum,va intreb pe voi,cele mai cunoscatoare de smartphone: ce aplicatii utile aveti? Spuneti din toate,ca sa am de unde sa aleg...chiar si un joculet,doua ar fi folositor cateodata... :))


Kiss! :*

05 octombrie 2014

HAUL LA GRAMADA...AVON , ORIFLAME & DOLLY SKIN!:))

"Buna dragelor!!!
Ce bine ca mai scriu si eu,nu-i asa? Probabil va ganditi ca si-a revenit calculatorul,nu? Ei bine, NU!!!
Tot de pe tableta va scriu,pentru ca m-am gandit ca deja nu se mai poate! Partea amuzanta e ca tot incerc sa apas pe SHIFT ca sa schimb semnele. :))))
Plus ca zici ca tastatura e ghicitoare...cateodata nici nu apuc sa apas si tasta respectiva se aprinde...:)))
Dar hai sa va arat ce mi-am mai luat in perioada asta...sau nu,ca nu vrea sa mi se incarce nici o fotografie...asa ca pana o sa am acces la calculator,o sa fie joia doar in cuvinte. :P "

Asa incepea incercarea mea de postare de acum cateva saptamani...cand m-am lipsit de scris pe blog,pentru ca a mea tableta nu ma servea cum trebuie. Ce bine ca sotul a reparat in sfarsit calculatorul,ca deja aveam prea mut timp liber,si nu stiam ce sa fac cu el! :)))

Prima data vreau sa va arat ce mi-am luat cu voucherul castigat pe blogul Evei.

Mi-am dorit mult,mult un eyeliner gel,asa ca prima mea optiune a fost Tony Moly Backstage gel eyeliner. Pana acum l-am folosit de cateva ori(chiar am machiat cateva persoane si l-am folosit) si mi-a placut cum se comporta.

Mi-am luat si o masca de fata cu extract de melc ElishaCoy pe care deja am folosit-o. Nu va dau totusi prea multe detalii acum.

Plus ca am primit doua mostre,una de crema de fata si una cu un ser pentru ten.

Acum doua campanii nu am luat mare lucru de la Avon. Doar cateva...

M-am combinat cu cineva si am impartit pe doua oferta pentru ojele Gel Finish. Asa ca am luat Barely There cu 11,5 lei.


Crema de maini pentru picioare am luat-o iar,pentru ca acum o folosim la dublu...si si eu si sotul. :))


Rimelul Aerovolume a devenit preferatul meu,asa ca l-am luat din nou... :)


Si am primit si o mostra a rujului Ultra Color Bold,nuanta Rapid Rose...


Campania trecuta a fost tot saraca in numarul produselor,dar am pus mana pe ceva ce imi doream de mult timp... :)

De cand a aparut colectia nu am reusit sa pun imi iau vre-un parfum...de ce,nu stiu...doar din acelea la 30 ml mi-am luat,combinatii... :)
Acum am reusit sa imi iau in sfarsit parfumul mult dorit: Tomorrow,si il ador...nu am dat gres...desi imi place mult si Today,acesta e mai adorabil! :)


Individual Blue cred ca il voi lua mereu sotului...mi-a placut intotdeauna. Acum,cu o noua imagine... :)


Un nou spray era necesar,asa ca Exploration a ajuns din nou la el.
Si Matei avea nevoie de un sampon,asa ca l-am luat pe cel nou de la Naturals cu para...:)
Si un gel de dus pentru mine...pardon,crema de dus Reflection...acelasi miros,alta formula...dar tot imi place... :)


Si campania aceasta am mai luat cateva chestii...

Crema multifunctionala cu unt de cacao Avon Care de 400 ml a fost doar 12 lei...sper sa faca treaba buna.


Si un spray Elite Gentleman pentru sot la doar 11 lei...le-au scumpit si pe acestea in asa hal incat rar le mai gasesti sub 15 lei...si atunci le iau ca sa fie... :)


Am luat noul sampon cu keratina Advance Techniques pentru ca cel vechi este pe terminare,dar si de dragul de a a incerca ceva nou.
Masca Amazonian Treasures de la Planet Spa mi-a placut mult,asa ca acum,cand am prins-o iar la 12 lei,am luat-o din nou... :)
Serul pentru varfuri nu l-am mai avut de ceva vreme,astfel am decis sa mai iau o pauza de la cel cu ulei de argan(dupa ce o sa-l termin).


Si pentru ca in campania trecuta am indeplinit o anumita conditie,in aceasta campanie am luat un set de trei produse cu numai 5 lei: Rujul Hollywood Colection,nuanta Starlet Glamour; un quad de farduri din aceeasi colectie nuanta Sultry Emerald,si cerceii din colectia Signature.


La Oriflame nu am multe produse,ba chiar in campania aceasta sunt in pericol de a ramane fara,pentru ca nu am comanda...:(

Acum doua campanii am luat:

Crema de corp Amber Elixir,de al carei miros m-am indragostit iremediabil...trebuie sa pun mana si pe parfum!!! :)


Doua spray-uri antiperspirante: Glacier si Eclat pentru sot,dar nu e asa incantat de ele...


Si am primit pentru 5 lei setul Tender Care,cu toate cele 4 cutiute miraculoase...dar pana la poza am ramas fara cea cu cirese,prea facuse cu ochiul cuiva... :P


Campania trecuta am luat un gel intim Feminelle cu Magnolie,pe care am uitat sa il pozez( vedeti ce faceam daca nu mai aveam ocupatie!!) si un adaptor USB pentru cazul cand voi avea mai multe dispozitive de conectat(mai ales acum ca imi iau telefon... :) )-pe care nu am uitat sa il pozez... :P


V-ati plictisit? Eu inca nu... :P

Si ca o ultima stire-BREAKING NEWS,nu alta- Matei este scolar!!! Ei bine,doar la clasa pregatitoare,dar programul este de scoala,la scoala. :))


Acum e gata! Sper sa nu ma fi uitat,si sa ma cititi in continuare, 'CAUSE I'M BAAAACK! :P

Kiss! :*