Translate

28 mai 2014

UN TEN FERICIT CU APIDERMIN LEJER

Buna dragelor! :)


Vine vara bine-mi pare,dar am o piele lucitoare! :))
De la sebum bineinteles,pentru ca acum isi face de cap mai bine.Asa ca cei de la Complexul Apicol s-au gandit din nou la noi si lanseaza gama Apidermin Lejer, pe care o puteti gasi in sectiunea NOUTATI.

Apidermin Lejer urmareste principiile active ale gamei cu o istorie de 50 ani intr-o formula noua, lejera, destinata tenului normal, gras sau cu tendinte de ingrasare. Gama cuprinde 4 produse: lapte demachiant lejer, lotiune tonica hidratanta, crema lejera regeneranta de noapte, crema lejera hidratanta de zi. Si da,crema de zi contine SPF 15,ca nu se poate vara fara protectie solara. ;)

Ce inseamna pentru mine un ten fericit? Pai in primul rand sa fie curat(adica fara pori incarcati si cosuri) si apoi hidratat. Daca incepem cu acestea tenul ne va multumi,si va arata bine cu orice machiaj aplicat ulterior! ;)

Si nu in ultimul rand,si tenul are nevoie de hranire...aici Apidermin Lejer promite sa faca treaba buna,prin ingredientele sale minunate: laptisor de matca,unt de cacao,vitamina E...ce mai numai bunatati! :)

Cand e tenul vostru cel mai fericit? :)

Kiss! :*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Feel free to leave a comment! ;)