Translate

20 mai 2013

MAKE-UP: IN ULTIMA PERIOADA...:)

Buna dragelor! :))

Back in business...sau asa sper! Am cam absentat luna asta,sper ca mi-ati simtit lipsa...eu cu siguranta abia asteptam sa mai scriu cate ceva,dar cand puneam degetele pe tastatura,ideile mele faceau aripi si isi luau zborul,plus o tastatura care merge o data la doua zile(cred ca se cere inlocuita)...:))
Nu ca acum as fi prea inspirata(ma simt foarte obosita,dar nu prea stiu de ce),dar am zis sa nu va las sa ma uitati de tot...si sa realizez o postare in care sa va arat cum m-am mai machiat eu in ultima perioada...sau mai inainte(poze uitate prin calculator).
O sa vedeti si din alea mai bune,dar si din acelea care intra la categoria "jalnice"...ca doar din greseli invatam. :)))
Enjoy...:P










Bonus... :)







In ultima poza va rog sa ignorati restul fetei si sa va concentrati pe ochi...mi-am reinstalat Windows-ul si am uitat sa instalez Photoscape din nou,si acum nu am cu ce sa editez...dar ma ocup eu repejor! :))

Acum mi-ar placea sa imi spuneti care in ce categorie se incadreaza: best,worst...sau horror! Sau orice categorie mai doriti sa inventati! Accept toate criticile! :)))

Kiss! :*