Translate

29 martie 2013

ALTE PROMOTII PE ADEVARUL SHOP! :)

Buna dragelor! :)

Ei,ia ziceti,sa nu-mi bag unghia in gat?
Oamenii acestia de la AdevarulShop vor cu tot dinadinsul sa ma faca sa cheltuiesc bani! :)))

Colectia Jane Austen are din nou reducere,de data asta fiecare volum costa doar 5,98 lei!Mult mai ieftine decat data trecuta! Le puteti comanda de AICI!


Si daca va plac surorile Bronte,puteti comanda cartile scrise de ele(chiar si faimoasele "La rascruce de vanturi" si "Jane Eyre") de AICI la acelasi pret infim de 5,98 lei!


Ce ziceti,va tenteaza? ;)

Kiss! :*

28 martie 2013

AVON HAUL C05/2013

Buna dragelor! :)

Cu o mica intarziere(nu am plasat comanda in prima zi de campanie,ca de obicei) va arat ce mi-am mai luat campania acesta de la Avon.
De data asta am achizitionat cateva produse,ba chiar as fi vrut mai multe,dar aveam limita de buget...:))

Hai sa va arat achizitiile...:)

Gelul crema de curatare cu ghimbir l-am comandat campania trecuta,dar nu a mai fost pe stoc,asa ca mi-a sosit cu comanda aceasta-14,99 lei


Mi-am luat o husa draguta pentru telefon,din gama produselor roz-12 lei


Baza pentru machiaj o comandase sora mea campania trecuta,si de asemenea,nu a venit...asa ca in aceasta campani mi-a ramas mie-12,99 lei


Pentru ca am citit pareri foarte bune despre acest BB de la Avon,m-am decis in ultima clipa sa il iau si eu...nuanta Ivory-22,99 lei


Tratamentul pentru par cu ulei de argan are un super pret campania aceasta-10,99 lei(la comandarea oricarui alt produs din brosura).
Gelul de dus Citrus Burst l-am luat din My Avon Magazine cu 6,99 lei(va aparea in brosura 6).


Vopseaua de par are din nou la oferta-2 cu 33,99...cu astea si cu cea de data trecuta mi-am facut stocul pentru doua vopsiri... ;)


Crema pentru picioare cu unt de shea am folosit-o in trecut si am fost foarte multumita de ea-10,99 lei.


Si cam atat! :)

Se vede ca in aceasta campanie am fost mai chitita pe cheltuit,nu? :))
Voi ce v-ati mai luat de la Avon?


Kiss! :*





27 martie 2013

PE ZORILE STORE SE FACE CURATENIE! :)

Buna dragelor! :)

Am aflat o mica veste: ZorileStore ne invita din nou la testat,sandale si papuci,ba chiar si adidasi. ;)
Ba chiar se cauta si un ambasador! Marele castigator va fi ales de un juriu din 10 bloggeri finalisti,pe data de 26 Aprilie 2013! Interesant,nu?

Nu ca as avea eu mari sanse sa castig titlul de Ambasador ZorileStore,dar ca sa am o sansa,trebuie sa incerc...:)

Ok,stiti ca am avut o experienta destul de placuta anul trecut cu cei de la ZorileStore,cand am testat o pereche de sandale,pe care,drept sa va spun,abia astept sa se incalzeasca sa le scot la purtare,pentru ca sunt foarte bune si rezistente.

Desigur,dupa aceasta experienta,tot spre sandale m-am indreptat. Vine caldura acusica(zic eu,scotand limba spre vremea urata de afara:))) ),si ma gandesc ca o sa fie o corvoada in adidasi la munca,mai ales ca nu e munca de birou...nu,nu...stau in picioare jumatate de zi,si ma plimb de colo-colo,servind clientii si aranjand marfa in magazin. Asa ca,va dati seama,am nevoie de incaltaminte cu aerisire...:)))
Si ce poate fi mai confortabil si mai aerisit decat sandalele? Adica ACESTEA!...Mi se par elegante si practice,si mai ales,foarte purtabile! ;)



Desigur,tot marimea 41.42 o aleg,pentru ca dupa cum stiti,traiesc pe picior mare(la propriu,nu la figurat),si cred ca vor fi perfecte,pentru ca cele de anul trecut mi s-au potrivit la fix! :)

Daca va tenteaza si pe voi,toate detaliile le gasiti pe BlogAwards.

Ce ziceti,va place alegerea mea? :)

Kiss si bafta tuturor participantilor! :*

20 martie 2013

MI-AU SOSIT CARTILE! :)

Buna dragelor! :)

Va anuntam acum cateva zile de promotia de pe AdevarulShop,si va spuneam ca mi-am comandat patru din cele cinci romane scrise de Jane Austen...ei bine,ieri le-am ridicat de la Posta.

Am fost nerabdatoare sa ajung acasa ca sa desfac pachetul....si cand am facut-o mi s-au dezvaluit patru volume colorate,cu coperti cartonate. Abia astept sa le citesc! :)





Si inca o veste: astazi,la orice comanda pe Miniprix ,transportul este gratuit! :)
Spor la cumparaturi! :))

Kiss! :*



P.S. :Sa nu va speriati ca nu mai apar comentariile instant.Am decis sa le moderez,pentru ca mi se tot lasa comantarii dubioase legate de sex. Nu mai vreau sa le vad,asa ca o sa le sterg direct! :)

17 martie 2013

NOTD:NEON ORANGE

Buna dragelor! :)

Free time...again!!! Cred ca v-ati dat seama,nu?! Ca altfel nu vedeati postare pe blog...:P :DD

In postarea aceasta va aratam ce bunatati am primit de la sora mea din Anglia...se pare ca totusi nu v-am aratat chiar tot...

Intr-o zi cu soare,cu ocazia unei vizite la mama,curioasa din mine s-a dezlantuit si a inceput sa cotrobaie printre cosmeticalele si ojele surioarei...cu ea de fata,desigur! ;)

Cu aceasta ocazie,Adriana s-a gandit sa se descotoroseasca de ojele pe care ea nu le folosea...si asa m-am procopsit cu 7 oje dragutele si foarte...neon! :)))

Si cum mie nu imi plac deloc ojele colorate(yeah right!!!),desigur ca le-am luat cat mai repede,de teama sa nu se razgandeasca...:P :)))

Sooo...here they are...doar 6,pentru ca pe a saptea am amestecat-o cu cea verde,si o sa va arat rezultatul final.



Prima are 18 ml(sau avea,ca in poza apare doar sticla goala :P),cele din mijloc cate 6 ml si ultima este crackle si are 7 ml.

Cea de-a saptea era o oja albastru neon,de la Avon,dar care era cam transparenta...cine si-a cumparat-o,cunoaste... :)
Se numeste Blue Shock...


Pentru ca si prima oja(cea verde) era cam transparenta,si cum imi placeau ambele nuante,m-am hotarat sa le amestec...oricum,ce aveam de stricat? :)))...nu ar fi ca si cum nu as mai avea nuante de albastru sau verde...:P

Rezultatul...verde cu reflexe albastre,neon...sau as putea spune smarald neon! Arata fantastic in sticluta,nu cred ca am mai vazut asemenea nuanta undeva(dar,totusi,sunt destul de limitata in materie de oje)...va las sa vedeti,si sa apreciati singure nuanta...:)



Mie mi se pare superba! :)

Si acum,sa stiti ca am si inceput sa le incerc...in timpul liber,desigur! Asa ca de aseara,port pe unghii nuanta portocalie...si imi place la nebunie! Pot sa va spun ca oja e aplicata in doar un strat,si s-a intins perfect,acoperind foarte bine unghia(desi e micuta,pensula ojei e destul de lata si acopera bine din vreo doua-trei miscari).

Si desigur,nu puteau sa lipseasca bulinele...pe care le-am facut cu instrumentul pentru buline si oja neagra de la Avon-Licorice... o puteti vedea aici... ;)

Scuzati marginile murdarite...:P



Care oja va place mai mult? Pe care v-ar placea sa o vedeti pe unghii? :)

Kiss! :*

12 martie 2013

REDUCERI LA CARTI! :)

Buna dragelor! :)

Am un mic anunt pentru voi: AdevarulShop ne pune la dispozitie cinci volume scrise de Jane Austen la reducere...adica fiecare costa doar 7,99 lei! Eu deja am comandat patru dintre ele,si acum abia astept sa imi vina! :))

Asa ca,daca sunteti fan Jane Austen sau vreti sa deveniti,puteti comanda de AICI ce va doriti. ;)

Sau daca va plac cartile mai practice,aveti colectia 100 IDEI GENIALE,din care sa va inspirati...cu preturi excelente:doar 4,99 lei volumul.

Si pentru copii, BIBLIOTECA SCOLARA are 30% reducere.

Spor la citit,va spun! :)

Kiss! :*

05 martie 2013

2 IN 1: AVON HAUL C4 & MAKE-UP

Buna dragelor! :)

Postarea din seara asta e 2 in 1...ca si cafeaua...sau detergentul! :)))

Am hotarat asa dupa ce am realizat ca am foarte putine poze pentru a face o postare pentru haul...si dupa ce m-am apucat sa mananc-inainte ma uitam la poze si nu stiam ce sa fac cu ele...semn ca nu pot gandi bine cu stomacul gol! :)))

Asa ca mi-am pus intr-un castronel un pic de lapte cu cereale(sa ne intelegem,cereale din acelea sanatoase!!! :P),si m-am apucat de scris...adica si eu sunt 2 in 1 acum:mananc si tastez! :)))

O sa va arat intai ce mi-am luat in campania 4 de la Avon:

Mi-am comandat noua pudra iluminatoare pentru fata(in catalog scrie 14 gr,dar pe ambalaj scrie 13 gr...oricum o cantitate destul de mare)-24,99 lei



O vopsea de par,nuanta...ca de obicei: Ultra Ash Light Blonde-19,99 lei


Si cam atat! Prea multe,nu? :P :)))

Mai aveam comandat si gelul de curatare cu ghimbir de la Planet Spa,dar nu mi-a venit...cica nu mai e in stoc,iar data alimentarii stocului-necunoscuta! Mdeah,deci il pot primi pe la anul,nu? :)))

Si acum,partea a doua...machiajul pe care l-am purtat acum cateva zile.

V-am zis ca nu ma opresc pana nu incerc toate culorile din trusele cele noi,nu? Ce,nu m-ati crezut? Ei bine,aflati ca nici nu am mai pus mana pe celelalte truse,asa de mult imi plac acestea! ;P :)))





Produsele pe care le-am folosit:



Si vreti sa vedeti cine voia neaparat sa faca poze cu mine? Proaspat trezit din somn(la ora 11),m-a vazut ca fac fotografii si a sarit si el cu pijamale cu tot! :)))




Voi ce v-ati mai luat de la Avon?
Machiajul cum vi se pare?

Kiss! :*