Translate

03 decembrie 2012

REVIEW: KERATINA LICHIDA ANIAN

Buna dragelor! :)

A venit luna cadourilor si sosesc si eu cu un cadou...o noua postare! :)))

Am primit pe la sfarsitul lunii septembrie doua produse pentru a le testa: Gelul de curatare cu rodie si goji si Keratina lichiada.
Despre gelul de curatare mi-am spus parerea aici ...
Acum a venit randul Keratinei lichide sa intre in vizor...:)


Descrierea oficiala suna asa:
Anian Keratina Lichida contine ingrediente identice cu cele din structura parului,care actioneaza cu o intensitate cu atat mai mare cu cat e parul mai deteriorat.Actiunea Keratinei Lichide Anian revitalizeaza stralucirea matasoasa,naturala a parului,revigorandu-l si dandu-i volum,asfel incat sa arate radios si sanatos.

Parerea mea:

Intai sa va arat cat produs am consumat in doua luni si un pic...


E un produs spornic,cred ca o sa-mi ajunga foarte mult timp,in conditiile in care il folosesc o data la doua spalari(adica cam o data pe saptamana).
In primul rand,parul meu nu era chiar atat de deteriorat...adica,extraordinar de mari diferente nu prea aveam cum sa vad...dar unele diferente au fost destul de vizibile:
-parul meu a capatat mai mult volum...acesta era vizibil atunci cand foloseam Keratina,dar cand nu o foloseam parul arata la fel ca si inainte
-atunci cand nu o folosesc parul este extraordinar de matasos
-atunci cand o folosesc parul este mai batos,dar nu intr-un mod deranjant
-despre stralucire nu pot sa zic prea multe,pentru ca si inante sa o folosesc aveam parul destul de lucios
-imi lasa parul usor lipicios...il simt cand il pieptan a doua zi...parca trage peria de unele fire de par,lucru care nu se intampla atunci cand nu o folosesc
-mi-am tuns varfurile cam in perioada cand am primit-o,si acum simt ca as mai avea nevoie de o mica tunsoare...parca sunt cam degradate varfurile.

Concluzia e ca imi place,dar nu m-a convins pe deplin...poate pana o sa termin flaconul o sa va spun daca imi place mai mult sau mai putin.
Trebuie sa va spun ca imi place modul in care e ambalata...se dozeaza foarte usor si nu trebuie sa te chinui ca sa apesi pe pulverizator.

Va atasez si lista ingredientelor,pentru cele interesate.

Produsul se gaseste pe Triodeluxe,are o cantitate de 250 ml,si o puteti achizitiona la pretul de 40 lei.

Ati folosit Keratina Lichida?
Ce parere aveti despre acest produs?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Feel free to leave a comment! ;)